tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i sunčano jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 6 stupnjeva C, puše lagani vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem je vedro, ima malih bijelih oblaka više kao ukras nebeskom plavetnilu, a sunce je pustilo svoje tople zrake na Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan,  svetkovina Blagovijesti, pa neka vam i cijeli dan prođe u duhu blage i lijepe vijesti, sve što čujete i vidite neka vas obraduje, a sve što budete radili neka bude na korist vama i svima i svemu oko vas.

Proljeće se već dobrano osjeća, priroda se polako budi, Ptičji orkestar TN ima svakodnevne jutarnje probe, milina je kada vas probude svojom pjesmom, cvrkutom. a sve ih dobro vidite jer drveće još nije olistalo. I vi, ako već niste do sada, probudite u sebi proljeće, vjeru i nadu u ljepši i bolji svijet, u njegovu temeljitu promjenu, jer ovaj ne ide u dobrom smjeru. Vi sami ne možete mnogo, ali ako svatko učini svaki dan po jedno dobro djelo, ako isijava ljubav iz srca, ako dijeli osmijehe, nebo će biti vedrije, potoci bistriji i veselije će žuboriti, bit će to mnogo i svijet će promijeniti smjer, odabrati mirniji, bolje, radosniji!

www.tomislavnews.com