TG Vijesti

DOBRO vam vedro i sunčano jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 2 stupnja C, nakon dvadesetak dana u pozitivi, tiho je i razmjerno toplo, nebo iznad duvanjskog kraja  vedro je, a sunce uranilo, pa nekako lijepo jutro.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i sunčan, a jutro je toplije od dvadesetak prethodnih dana, sunce je rano uperilo svoje oštre zrake iza planina na drago polje, na prozore, obasjalo krovove i ulice, pa je baš nekako ugodno zimsko jutro. Ima ponegdje zaostalog, smrznutog snijega koji je ukras vrhovima brda i planina jer je čist, bijel, dok ovaj po ulicama baš i nije, prljav je, pa neće li se istopiti što prije.

Ali, sve je ljepše ili ljepše izgleda kada je čovjek zadovoljan sam sa sobom, kada se ujutro jasno vidi u ogledalu i nasmije se osobi koju vidi, ponekad i vragolasto namigne ako mu se jako sviđa ono što vidi. Da bi bio zadovoljan s drugima čovjek mora biti u prvom redu zadovoljan sam sa sobom, svojim okruženjem, onim što vidi i onim što je uradio i spreman i danas sa zadovoljstvom odraditi planirano.

Sve to je i lakše i ljepše ako vam je srce ispunjeno ljubavlju, savjest čista, namjere dobre, spremni ste pomoći potrebitima sa širokim osmijehom na usnama, najljepšim ukrasom svake osobe.

www.tomislavnews.com