TG Vijesti

DOBRO vam vedro i sunčano nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 1 stupanj C, puše slab vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem je vedro, sunce uranilo i svojim toplim zrakama Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena treća korizmena nedjelja, dan molitve i odmora, a korizma je i  vrijeme pokore, vrijeme priprave za najveći kršćanski blagdan Uskrs, vrijeme preispitivanja svoje nutrine, svoga srca i svoje duše, pa ako tamo nije sve u redu, ako je nemir, mržnja, sve to treba izbaciti, popraviti i truditi se više ne ponavljati ono što nas opterećuje. Odbaciti sam nepotreban teret, ispovjediti grijeh koji koji nam ne dopušta miran san, ispraviti nepravdu ako smo došli do spoznaje kako smo je učinili drugima.

Život nam se daruje samo jednom i proživjeti ga treba tako da nikada sebi ne predbacimo kako smo ga uzalud živjeli, kako je život bezvrijedan. Život je najveći dar i odnosite se prema njemu tako, ispunite ga zahvalnošću prema darovatelju,  ljubavlju, dobrim djelima, suosjećanjem prema potrebitima, pozitivnim mislima i lijepim snovima koje nastojte svaki dan ispuniti, životu se radovati!

www.tomislavnews.com