TG Vijesti

DOBRO vam vedro i svježe jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali je sunce uranilo i Duvanjsko polje obasjalo, ali je pomalo svježe, za ovo doba godine pohladno.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i blago vjetrovit, ali je kiša, koja je padala prije dva dana i malo jučer, dobro osvježila i pročistila zrak od sparine i prašine, bolje se spava i lakše diše.
Vjerujemo da su mnogi od vas, a koji ste zaposleni izvan kuće, već na godišnjem odmoru ili planiraju kada će i gdje će otići na desetak dana, samo da promijene svakodnevno okruženje, pa iako možda tamo gdje idu i ne bilo ljepše, ali promjena dobro dođe. I nitko vas ne prisiljava ostati tamo gdje vam se ne sviđa i lijepa je spoznaja da vas vaša kuća, vaš stan, vaš grad uvijek čekaju raširenih ruku, ma kada i u koje dobra došli, zato se i kaže i istinita jest: Svuda pođi doma dođi!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu, velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com