TG Vijesti

DOBRO vam vedro i tiho jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, a sunce je uranilo i svojim toplim zrakama svima dobro jutro poželjelo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pred vikend, pa danas završavajte sve poslove koje ste planirali u radnom tjednu, a ovoga će vikenda većina onih koji su stigli na odmor u zavičaj vjerojatno otputovati u tuđinu na radna mjesta i savjesno i dobro odrađivati svoj posao i za to biti primjereno nagrađeni, ni od koga omalovažavani, ponižavani. Odnos prema čovjeka, radniku posebice, treba biti takav da osjeti ljudsko poštovanje za ono što radi, da se pošteno plati i dostojno čovjeka živi. Nažalost, nije svugdje tako, zato i imamo iseljavanje kakvo imamo, a neoprostivo je veliko!
Eto opet teške teme uz jutarnju kavu, onima koji putuju zaželimo sretan put da stignu na svoja odredišta i opet nam dođu, ako ne prije, a onda za Božić svakako.
Mi koji ostajemo, domaćice posebno, već razmišljaju o pripremi zimnice: uskoro će iz bašča zamirisati pekmez, ajvar, rajčica, paprika…i drugi jesenski mirisi, uključujući i miris zrelog grožđa iz duvanjskih vinograda, jer duga je zima duvanjska… a možda više i ne bude, sudeći po zimama u posljednjih nekoliko godina.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na sve strane!

www.tomislavnews.com