TG Vijesti

DOBRO vam vedro, mirisno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo iznad duvanjskog kraja je vedro, one lijepe plave boje, sunce je uranilo i Duvanjsko polje zagrijalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, bliži se kraj lipnju koji nekako začas prođe,  u svetkovinama, slavljima, neradnim danima, kišnim do polovice mjeseca, a kad ugrija sunce ponesoše trave, cvijeće, drveće, povrće i voće, sve raste, buja, cvjeta, milina za dušu i oči. . Ili se nama čini ili je uistinu prekrasno cvijeće, ruže posebice, preplavile duvanjski kraj, i grad i selo, pa miriše li miriše, kao nikada! A ruže mirišu ma kako ih zvali i nema ih bez trna, kao što nema ni ljepote, ni radosti, ni sreće bez truda!

Ako ste dobro spavali, lijepo sanjali i kavu pijete uz otvoren prozor s dragim osobama, a do vas dopire miris cvijeća i cvrkut ptica, sretni ste i blagoslovljeni, pa zahvalite Bogu na novom danu – prekrasnom daru!

Ako vam je srce ispunjeno ljubavlju, duša mirom, savjest čista, hrabro krenite puni energije i empatije u novi dan i sve što činite neka bude na korist vama i svima i svemu oko vas!

www.tomislavnews.com