tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 18 stupnjeva C, puše lagani vjetar, a sparno je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, sunčane zrake nekako se sporo probijaju do Duvanjskog polja, već željnog kiše.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, u posljednjoj trećini kolovoza, sparno je jutro i nekako sanjivo, pa kojima je Bog dao dobro zdravlje i da ne moraju raniti na posao, lijepo je još malo spavanja ili izležavanja, iako, znate to, ništa nećete izležati, pa je bolje ustati, kavu popiti i na posao prionuti. Ne naglo, nego temeljito i polako.

Naš mali grad, naša sela, polako se prazne, spuštaju se rolete, zaključavaju lijepe kuće i putuje u tuđinu, na posao, u školu, u život daleko od zavičaja iščekujući Svisvete ili Božić, a mnogi računajući vrijeme od dolaska do dolaska u rodni kraj, napuniti baterije radnim elanom, a dušu milinom. Slično vrijeme računaju i njihovi koji doma ostaju. Svima koji putuju neka je sretno gdje god bili i gdje god svoj kruh zarađivali, neka im bude s blagoslovom i u zdravlju. Isto onima koji ih ispraćaju i njihov povratak željno iščekuju, a odulji se!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, širite dobre vibracije, pozitivnu energiju i osmijehe na sve oko sebe!

www.tomislavnews.com