TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 15 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a sunce je jutros uranilo i zeleno i cvjetno Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljene današnji dana kada katolici slave svetkovinu Presvetoga Srca Isusova, u Duvanjskom dekanatu posebno se slavi u Župi Kongora, u Dučiću u Župi Prisoje i u Rošnjačama, na brdu Katunine u Župi Vinica, pa vjerujemo da će mnogi od vas krenuti prema ovim crkvama, a dan je radni i mnogi će biti spriječeni radnim obvezama.

Nadamo se da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i prijete prvu jutarnju kavu i malo sanjarite jer je jutro sanjivo, miris kave vas pomalo razbuđuje i počinjete razmišljati  što vam je danas raditi, koje se vam obveze i kako provesti dan, a da uvečer budete zadovoljni urađenim. Samo polako, nema u Boga priše, sve stignete, sve što budete radili neka bude s radošću, temeljito, na korist vama i svima oko vas.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com