TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 15 stupnjeva C, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a i sunce se radno probudilo i svoje tople zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a danas pojačan i molitvom jer se slavi Bezgrešno Srce Marijino. U  Duvanjskom dekanatu u Kovačima je svečano sveto misno s procesijom u 11 sati, pa ako ste u mogućnosti lijepo je hodočastiti do crkve u Kovačima, koja je smještena u živopisnom okruženju Duvanjskog polja, na prometnici od Tomislavgrada do Posušja, u blizini Kovačkoga mosta.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, a jutros vas probudile sunčane zrake na prozoru, cvrkut ptica na drveću i opojni miris ruža, ružica duvanjskih, kao što su ove na našoj fotografiji. Zahvalite Bogu u Bezgrešnom Srcu Marijinu na milosti podariti vam veliki dar-novi dan u kojemu ćete moliti i voliti, dobra djela raditi, ljubav širiti i svijet dobrim činiti.

Ako već pijete prvu jutarnju kavu s dragim ljudima ili zaronjeni u lijepa sjećanja, ne žurite, jutro je sanjivo, a svaki posao može čekati dok se dobro ne razbudite.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, optimizmom, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe i neka svima dan bude radostan!

www.tomislavnews.com