TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 15 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo bijelih oblaka iznad dragih planina, s sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, današnje jutro i svaki sat i minut pri kraju proljeća i neka vas samo na lijepe događaje sjeća, a znamo da to nije lako. Kako bi bilo dobro da postoji neka čarobna gumica koja bi brisala iz našega sjećanja, iz naših uspomena sve ono ružno i tužno što nam se u životu događalo, a zapisivalo, pamtilo samo lijepe stvari, sretne dane, radosne doživljaje. Ali život je drukčije ustrojen, krivuda kao naša rijeka ponornica Šujica, čiji kanjon vidite na fotografiju, pa se u našu memoriju često urežu oni tužni i teški doživljaji koje je nemoguće izbrisati, ma koliko se trudili. Ipak, ne treba odustajati, truditi se neprestano samo se ljepote sjećati!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom dani-lijepom daru, prigodi koju iskoristimo samo za dobra djela, s osmijehom na usnama širimo radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com