vjera

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 20 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, a sunce uranilo i svoje tople zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi je radni dan u tjednu i prvi je dan srpnja, početak druge polovine godine, prva polovina prođe učas, dok si dlanom o dlan. Još Gospojina da prođe i eto ti Božića, dok se okreneš. Možda se mlađariji čini da vrijeme sporo prolazi, nikada odrasti, nikada “postati svoj čovjek”, zato mladosti treba strpljenja, prođe mladost prije nego što mislite, uživajte zato u svakome danu – Božjem daru, za uzdarje budite dobri, plemeniti, hrabri, ne bojte se novih izazova, nema tih prepreka koje mladost neće svladati.
Danas će opet trebati tražiti hlada, a oni koji su izloženi poslu napolju, neka predahnu oko podne sat dva, a ako treba ispuniti normu radije ujutro uranite ili uvečer odradite, samo se čuvajte jakoga sunca koje može biti opasno, pa je izdano i žuto upozorenje za iznimno ekstremne temperature i u našem kraju.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radosti i dobre vibracije i na početku dana, i na početku radnoga tjedna i novoga mjeseca!
www.tomislavnews.com