TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 22 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, a sunce je već razbacalo svoje zrake po prostranom Duvanjskom polju.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, mnogima neradna, osim što će uz jutarnju kavu razmišljati kako se danas odmoriti, kao najbolje iskoristiti ovaj lijepi ljetni dan-veliki Božji dar, krenuti na more ili s obitelji odmarati u hladovini ispred svoga doma. Sadržaja, kulturnih, duhovnih, sportskih, zabavnih je mnogo u popodnevnim satima, može se krenuti i u šetnju, u lijepu i zdravu prirodu, po selu, gradu, polju, gaju…kuda god krenete nećete pogriješiti, još ako imate dobro društvo, ako uživanje u ljepoti prirode dijelite i s drugima, raspoloženje je veće.
Ako ste zdravi nemate razloga biti neraspoloženi, nezadovoljni, zato zanemarite brige, njih neće nestati ako se nervirate, ako ste ljuti, zabrinuti, prije će nestati ako uspijete zanemariti ih, misliti pozitivno, činiti dobro i dobro će vam i biti! Onakav si što nosiš u sebi, što isijavaš, dobrota kojom zračiš.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com