tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 20 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem vedro, u rano jutro je sparina, a sunce je uranilo i svoje tople zrake rasprostrlo po širokom Duvanjskom polju.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i sunčan, topao, a izdano je i narančasto upozorenje od meteorologa što znači da slijede iznimno visoke temperature, pa se treba pripaziti, iz hlada ne izlaziti, komu može biti.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali uz otvoreni prozor, lijepo sanjali i već pijete prvu jutarnju kavu s dragim ljudima. Ako ste na odmoru i nigdje ne žurite neka kava potraje što dulje, a razgovor neka bude što ugodniji, ljepši, neka bude i šala kako biste se slatko nasmijali i manje koju boru na svome licu ucrtali, jer je smijeh veliki neprijatelj bora.
U našem gradu, u selima osjeti se velika ljetna, osobito “predgospojinska” živost, događanja, sportski turniri su na vrhuncu, igraju se finala, koja uvijek privuku mnogo publike, pa je tako i ove godine. Neka.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na sve strane!

www.tomislavnews.com