TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem je uglavnom vedro, sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i sunčan, a nakon jučerašnje kiše, pljuska, krupe, zrak je dobro osvježen, ulice okupane, krovovi, cvijeće i drveće lijepo umiveni i mirisni. Negdje je bujica nanijela pijesak i zemlju na ulice, ali danas se to počisti, važno je da duvanjska zemlja, polje… nisu više žedni, a bili su dva tri mjeseca bez dobre kiše.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i mnogi već prvu jutarnju kavu popili, mi jutros malo okasnili, prispali, a događa se to kad kasno zaspete. Treba nekada i san žrtvovati za neke bolje i ljepše stvari koje ne mogu čekati svanuće, a dan je još uvijek dug pa možete i po danu koji sat “otkinuti”, iako mislimo (sigurno pogrešno!) da je spavanje beskorisno. Znam, reći ćete, spavanje, san su najslađi, tijelo se mora odmoriti, organizam obnoviti, to je istina, ali…
Bili budni ili spavali, lijepo sanjali, sanjarili ili bili u velikom poslu u rano jutro, važno je biti dobro raspoložen i Bogu zahvalan na novim danu-lijepom daru, u kojemu ćete činiti samo dobra i korisna djela.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije na sve strane!

www.tomislavnews.com