TG Vijesti

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, uz sumaglicu na horizontu i podnožju planina, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao i vedar, iako su, a zbog ljetne suše, krošnje drveća već prošarane žutim lišćem, što ne smeta pticama da veselo cvrkuću u rano jutro. Vjerujemo da ste se i vi dobro naspavali i lijepo sanjali i da uz jutarnju kavu potiho pjevušite, zahvalni Bogu na lijepom daru-novom danu u kojemu ćete biti biti spremni odgovoriti izazovima koji stoje pred vama i uspješno riješiti sve zadatke i sve obveze, one dnevne, ne misleći odmah na sutra, jer je svakome danu dosta njegovih poslova, a vama briga, pa sutra neka se misli sutra!
Vi se klonite negativnih i uvijek mrzovoljnih osoba, kojima ništa ne odgovara, mijenjali bi svijet, a nisu u stanju barem malo promijeniti sebe na bolje, očekuju da se svi prilagode njima, jer, Bože moj, ja sam najpametniji, što drugi znaju. To su te bahate, samodopadne, egoistične osobe, zato izbjegavajte njihovo društvo. Takvi do podne mrze sve oko sebe, a popodne i sebe, prekoravajući se zašto im se svi ne pokoravaju, zašto ih svi ne slušaju kad pametno zbore, haha.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, spremni pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje, uz pogled na ranojutarnju fotografiju s Duvanjskog polja.

www.tomislavnews.com