tomislavnews.com

Dobro vam vedro i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 14 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, čisto ko ogledalo, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, pa ako nigdje ne trebate ići, nemate većih obveza neka vas još u postelji, a ako ste se već dobro naspavali ne da vam se izležavati vi na noge lagane i uz jutarnju kavu s dragim osobama u bašči, na balkonu, na terasi ili uz otvoren prozor kroz koji dopire miris cvijeća i cvrkut ptica, uživajte na početku lijepog dana- velikog Božjeg dara.

Budite dobro raspoloženi, iziđite iz kuće, prošetajte po prekrasnoj prirodi, a u popodnevnim satima u duvanjskom kraju, vjerujemo i na mnogim drugim mjestima, mnogo je lijepih događanja, vjerskih, kulturnih, sportski, ima svadbi, rođendana, veselica različitih sadržaja, ne propustite neke od njih, a na sve ne možete, previše ih je ovih ljetnih dana.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši,, empatijom, pozitivnim mislima, s osmijehom na usnama širite dobre vibracije, radost veselje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com