TG Vijesti

DOBRO vam vedro, toplo i mirisno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 16 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, ima malo magličastih oblaka, ali sunce je već odavno Duvanjsko polje ugrijalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora. Danas su u Tomislavgradu i okolici mnoga događanja, duhovna, sportska, kulturna, pa je dobro neka posjetiti: Mlada je misa fra Marka Bagarića u Pećini, u Župi Bukovici, natjecanje je kosaca na “Strljanici” na Kupreškom polju, a u večernjim satima je program iz duhovno-kulturne manifestacije “Dani svetog Nikole Tavelića”. Nakon večernje mise devetnice Duhovni je koncert Zbora sv. Nikole Tavelića i Frame Tomislavgrad, pa doček Družbe “Braća Hrvatskog Zmaja”…Dodaju li se ovomu svadbe, rođendani…dakle, za svakoga ima ponešto.

Zato je važno da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, pijete jutarnju kavu s dragim osobama ili sami, ali ne usamljeni, pa nakon kave odlučite gdje danas, izbor je vaš. Kuda god krenuli neka vam bude lijepo, zabavno, jedinstveno, za pamćenje po ljepoti i uživanju.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim namjerama, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com/Foto: lijepo uređeno dvorište u Tomislavgradu