tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a vruće je i sparno u rano jutro, pa ako ne morati nigdje ići, putovati, najbolje je zavaliti se u kakvoj debeloj hladovini u dvorištu i polako s dragim osobama ispijati jutarnju kavu još malo sanjariti ili lijepe snove prepričavati, a sve u dobrom raspoloženju. Ako, pak, morate putovati, neka vam je Bog na pomoći i strpljivo, polako, da stignete sretno do odredišta, bolje je i zakasniti, nego žuriti…!
A danas s početkom u 15 sati na groblju na Kedžari služit će se sveta misa za sve poginule na Vran-planini i Čvrsnici, a posebno za one koji su svoje živote izgubili noseći duhan iz Hercegovine za Bosnu, kako bi u godinama gladi prehranili svoje obitelji.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje.
www.tomislavnews.com