tomislavnews.com

VIDEO: DOBRO vam razmjerno vedro i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, tiho je, nema ni ćuva vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo bjeličastih oblaka na istoku, zaklanjaju sunce, kad malo odjutri tople sunčeve zrake rastjerat će oblake.

Ugodno vam i blagoslovljeno toplo jutro nedjeljno, dan kada se treba moliti, odmoriti i voliti, nadoknaditi sve od toga što smo propustili tijekom proteklog tjedna, jer smo trčali za poslom, za zaradom, za djecom, za unucima, za blagom (stokom), žurili sve počistiti, urediti do nedjelja, pa zato danas ništa teško ne radite, ako nemate posebne goste ne trudite se ni oko ručka, ručak može biti uslast i bez kojekakvih delicija.

Vrijeme je baš lijepo, pravo lipanjsko, kasnoproljetno, pa ga iskoristite iza ručka za šetnju po gradu, selu, polju, dragim planinama, nemojte cijeli dan provesti na kauču, važno se kretati, ali nikuda ne žurite, sve laganini radite ono što volite i ljubite one koje volite, a koji su vam u blizini. Glasno im recite što osjećate, ljubavi nikada previše, ni pozitivnih misli, dobrih vibracija, osmijeha, još ako sve to dijelite s drugima, širite oko sebe, dan će vam biti ispunjen radošću!

Pogledajte tek snimljen cvjetni i mirisni video kojim se razliježe umilna glazba, zvon s duvanjske Spomen bazilike i opojni pjev ptica!

www.tomislavnews.com