tomislavnews.com

DOBRO vam vedro i toplo praznično jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, sunce je uranilo i prostrano Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i sunčan, a osmi je dan mjeseca srpnja, kada naš dragi kraljevski grad-Tomislavgrad, kada naša Općina slavi svoj dan, pa svima neka je sretan! (Kasnije o ovome više!) Vjerujemo da ste se dobro naspavali i jutros uranili, suncu dobro jutro poželjeli i pijete prvu jutarnju kavu uz cvrkut ptica iz krošanja drveća.
U Tomislavgradu je praznik i za mnoge neradni dan, a za one koji danas trebaju na posao neka ne žure, ponedjeljak je dan za zagrijavanje za posao, a dug je ljetni dan i tjedan, naradit ćete se. Važno je da sve što radite, sve što mislite i sve što govorite bude dobro, lijepo i korisno, uz zahvalnost Bog na velikom daru-novom danu, neka bude jedinstven po dobroti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe i neka vam dan bude kao najljepši san!

www.tomislavnews.com