TG Vijesti

DOBRO vam vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, puše vjetar, niža je temperatura i malo je svježije u odnosu ne više prošlih dana, nebo iznad duvanjskog kraja je vedro, a sunce je jutros uranilo i žedno Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, zadnji u mjesecu srpnju i prolaze mjeseci a da se i ne okreneš, nekako se dani ljetni čine dugi, a mjeseci kratki?! Vjerujemo da ste se dobro naspavali, a za spavanje jest baš ugodno, pa se nekako teže ujutro ustati iz postelje, ali kad tako budni počnete razmišljati da nećete ništa ni izležati, onda je najbolje čim vas probude sunčane zrake ustati. Uvijek se za nekoga tko umre govori i piše da je živio toliko i toliko godina, a nitko ne razmišlja da je najmanje jednu trećinu od tih godina prespavao, lijepo bi bilo reći živio u snovima kada bi svi snovi bili lijepi. Zato nastojte uljepšati koliko god je moguće javu, stvarnost, sadašnjost, današnji dan i svaki njegov trenutak, jer ono što je bilo bilo je i ne može se promijeniti, zato živite i uživajte u životu sada!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, u nakani danas činiti samo dobra djela, s osmijehom na usnama širite radost na sve strane!
www.tomislavnews.com