TG Vijesti

DOBRO vam vedro jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 17 stupnjeva C,  tiho je i sparno, vedro je nebo iznad Duvanjskog kraja, ima malo i bijelih oblaka i izmaglice, tek toliko da bude zanimljivije uz jutarnju kavu na otvorenom diviti se brdima i planinama.

Ugodna vam ljetna subota, dan stvoren za spavanje i ljenčarenje do podne komu je Bog dao takvu ugodu, pa onda ručak i spremanje za feštanje, svatove, rođendane, odlaske u klubove ili običnu šetnju.

Doduše, ove godine je svega toga manje i sve je s oprezom, sve je s opipom, bojažljivo, i slavlja i druženja i zagrljaji i ljubljenja, ali život nije stao niti smije stati, treba se tomu opirati., treba i sebe i druge čuvati.

Čuvati, neću spominjati od čega, ali ne toliko da bježimo jedni od drugih, da se zatvorimo u kuću. Naprotiv,  srdačno dočekajmo i ugostimo rodbinu i drage prijatelje koji stižu iz tuđine, pogotovo u duvanjski kraj koji se tijekom ljeta pretvara u veliki kolodvor s dolaznim peronima, pokažimo kako je i ovoga ljeta svatko dobro došao i bolje  nas, ljubaznije i veselije našao!

www.tomislavnews.com