TG Vijesti

DOBRO vam vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, svjež, mirisan, jučerašnja kiša je okupala krovove, umila cvijeće i drveće, sve miriše, a ptičice veselo cvrkuću u krošnjama drveća, dok se svaka travka “cakli”. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i već pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama i pomalo sanjivi sigurno razmišljate o tomu kako vrijeme brzo prolazi, pa za dva tri dana prođe i lipanj, prođe pola godine, a kao da je jučer bio Božić”!
Dobro je ne razmišljati o prolaznosti vremena, bolje mislite kako ga pametno iskoristiti, kako dobro iskoristiti svaki sat i svaki dan, da nikada uvečer ne pomislimo kako nam prođe utaman, kako je bio beskoristan. Ako se ujutro probudite sa stotinu planova i želja za taj dan, ako dio od toga ostvarite dan će vam biti ispunjen korisnošću, zadovoljstvom.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!
www.tomislavnews.com