TG Vijesti

DOBRO vam vedro, sunčano i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 4 stupnja C, puše lagani vjetar, a nebo nad Duvanjskim poljem vedro je i plavi se. Sunce je uranilo i svaki kutak duvanjskog kraja obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, vedar i sunčan, a nije ni hladno, pravo je proljetno vrijeme koje unosi nemir u tijelo željno razgibavanja, hodanja nakon zimskog “mirovanja”. Već treba pomalo čistiti okućnice, bašče, vrtove, a za njive je još porano, neka se još malo zemlja ugrije. Neka se ne grije vatrom, požarima, koji svakoga proljeća poharaju duvanjskim njivama, a nije vjerovati da je toliko piromana?!

Zato sve što radite budite oprezni “radite s pomnju”, kako sebi i drugima ne bi nanosili štetu, posebice ako radite s opasnim predmetima, život nije igra, mnogo više je od tog, neke životne greške urađene nepromišljeno, na brzinu, skupo nas koštaju, treba vremena ispraviti ih, a neke su nepopravljive.

Mislite na sebe, čuvajte se, mislite na druge, sve što radite, o čemu god razmišljate neka bude s ljubavlju u srcu i mirom u duši, širokim osmijehom i zagrljajem pozdravite i ovaj sunčani dan i neka vam bude blagdan!

www.tomislavnews.com