TG Vijesti

DOBRO vam vedro, toplo i sparno ilindansko jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 22 stupnja C, nema ni daška vjetra, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, blijedo-plave boje, sunce je već odavno svoje vrele zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge svetkovina i dan odmora, prvi dan vikenda, a svetkovina je svetog Ilije Gromovnika, zaštitnika Bosne i Hercegovine i mnogih župa i crkava, a u Duvanjskom dekanatu najviše je crkava kojima je patron sveti Ilija.
I noćas je bila sparna noć, ne baš ugodna za spavanje, ali uz otvoren prozor nekako se dočekalo jutro i prva kava s dragim osobama, a naš grad svakim danom je sve bogatiji svojim žiteljima koji pristižu u zavičaj sa svih strana na godišnji odmor. I neka su nam dobro došli naši dragi!
Nekako se ne da kiši, a već nekoliko dana u popodnevnim i večernjim satima tamnim oblacima najavljuje dolazak, ali ne pada, pa i danas meteorolozi za popodne najavljuju grmljavinu i pljusak, sve na volju Božju i svetog Ilije Gromovnika.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!
www.tomislavnews.com/Foto: Vojkovići,Ilindan, 2023.