tomislavnews.com

DOBRO vam vedro, vruće i sparno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 23 stupnja C, tiho je, ni daška vjetra nema, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, a sunce je uranilo, pospano i ono od sparine, pa se još jasno ne vidi iza omorine.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan već gotovo mjesec dana bez kiše, topao i sparan, teško se diše, a zemlja već ispucala od žeđi. Sparno je i napolju i u zatvorenom prostoru, vruće je i u hladu i na suncu, reklo bi se “Kad je zima i u tikvi je zima, a kad je vruće i u čatrnji je toplo”!
Ako niste previše osjetljivi na sparinu vjerujemo da ste se dobro naspavali, ali jutros uranili i prvu kavu popili. Ako imate nešto raditi napolju dobro je uraditi “za ‘lada”, dakle negdje do 9-10 sati, jer nakon toga neće biti ugodno. I naš suradnik koji nam je poslao ovu fotografiju u osvit novoga dana zna to pa je istjerao blago na pašu zarana, ali ne dangubi pa je snimio ovu lijepu fotografiju svitanja na Duvanjskom polju.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!
www.tomislavnews.com