TG Vijesti

DOBRO vam vjetrovito i razmjerno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 5 stupnjeva C, puše vjetar pa se čini kako je hladnije, a nebo nad duvanjskim krajem je i vedro i oblačno, a sunce se sanjivo nazire iza Vrana pa se  nadamo kako će svojim toplim zrakama rastjerati oblake!

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, šarovit, malo vedar, malo oblačan, ali vi budite vedri i ne dajte oblacima blizu, rastjerajte ih osmijehom, pjesmom, dobrim raspoloženjem. I ne slušajte ljude u kojima je prevladalo malodušje kako je sve loše jer nije! Takvima recite  neka pronađu optimizam u sebi, neka probude pozitivne misli i svaki dan, život će im izgledati ljepše. Neka ne slušaju one koji kažu da se ovako više ne može, jer može! Pokažite im to!

Ako ste zdravi u tijelu, a imate ljubavi u srcu i mir u duši, ako ste u miru sa svojom savješću, ne bojte se! Savki dan vam je lijep i radost neka vam ispuni svaki minut u životu, jednom jedinom pa zašto ga proživjeti u ljutnji, u mržnji. Oboružajte se osmijehom i pozitivnom energijom, budite izvor pozitivne energije  i bit ćete sretni i vi i svi i sve oko vas!

www.tomislavnews.com/Foto: Jutrošnji izlazak sunca iza Vrana