HBŽ Politika

DR. NEDILJKO RIMAC kandidat HDZ 1990 za gradonačelnika Livna

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U srijedu. 5. kolovoza, 2020. održana je sjednica Općinskog odbora HDZ 1990 na kojoj se raspravljalo o listi Hrvatske demokratske zajednice 1990 za predstojeće izbore u studenom 2020. za Gradsko vijeće i gradonačelnika Livna.
HDZ 1990 smatra da su promjene na čelu grada neophodne, posebno ako se uzmu u obzir krizna vremena koja nam slijede prouzrokovana pandemijom koronavirusa, ali i zbog 30 godina lošeg upravljanja ovim gradom od strane HDZ BiH. Zbog toga je Općinski odbor HDZ 1990 jednoglasno donio odluku da kandidat za gradonačelnika Livna bude dr. Nediljko Rimac, poznati kirurg, te bivši predsjednik Vlade Hercegbosanske županije.
Dr. Nediljko Rimac svoju je liječničku karijeru gradio u livanjskoj bolnici, a u više je navrata biran za zastupnika u Skupštini Hercegbosanske županije. Od 2006. godine obnašao je dužnost predsjednika Vlade Hercegbosanske županije. Oženjen je i otac je četvero djece.
HDZ 1990 poziva Livnjake kojima je dosta stranačkog zapošljavanja, nepotizma, korupcije i kriminala da podrže uglednog člana naše zajednice koji je svojim radom već dokazao da je čovjek iz naroda i čovjek za narod, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ 1990 HBŽ.

www.tomislavnews.com/Promo tekst