tomislavnews.com

DTL : 14. kolo u pravom jesenskom ruhu – Džemal Bukvić i Vesna Ćavar bili su najbrži na jučerašnjoj “Petici”.

Pad temperature i jak vjetar nisu spriječili trkače u 14. Kolu naše lige, naprotiv danas ih se okupilo 30-ak na dvije utrke. 27 na “Petici” i 4 na “Milji”.
U muškoj konkurenciji i ovog kola najbrži je bio Džemal Bukvić sa svojim najboljim vremenom na 5 km. Džemal je peticu istrčao za 17′.13″, samo je pitanje vremena kada će se spustiti ispod 17 minuta. U ženskoj kategoriji najbrža ja bila Vesna Ćavar koja je postigla najbrže vrijeme nakon ljetne stanke 24′.19″.
Jučerašnje kolo obilježio je i Marko Ćavar koji je istrčao najbrže vrijeme na 5 km i to 19.’20” i tako je probio tu magičnu granicu ispod 20 minuta. Čestitamo Marku 👏👏 i nadamo se da će ovo biti dobra motivacija za naredne trenige kako bi vidio koliko se može spustiti ovo vrijeme. Uz Marka, Edin Zahirović je postigao rekord staze s vremenom 19.’19”. Čestitamo Edine👏👏.
Na utrci od milje najbrži su bili Matej Galić i Anja Tomić. Čestitke pobjednicima i vidimo se u zadnjem kolu cestovne Petice, objava je s FB stranice Duvanjske trkačke lige.

www.tomislavnews.com