tomislavnews.com

FOTO ČESTITKA / DUVANJSKA trkačka liga: 12. kolo privuklo više od 30 sudionika!

12. KOLO PRIVUKLO VIŠE OD TRIDESET SUDIONIKA
Džemal Bukvić i Josipa Baković pobjedama osigurali prvo mjesto za ovogodišnju sezonu
Drago Jurič – Paka i Ivana Ćavar pobjednici na kratkoj stazi

 Dvanaesto, a ujedno i posljednje kolo proljetnoga ciklusa održali smo u gaju sa startom kod Šumarske kuće. Iako je vrijeme iznimno toplo, a temperatura i u 18:00 prilično visoka na startu se pojavilo više od trideset sudionika zainteresiranih za istrčati jednu od dvije staze: dugu – 7 km i kratku – 3,8 km. Olakšavajuća je okolnost što šuma stvara hlad i daje potrebnu svježinu, tako da je uistinu bilo milina trčati. Zarasli putići samo su predstavljali veći izazov.
Kratka staza imala je deset sudionika, po spolu ravnopravno rapoređenih – 5:5. U muškoj konkurenciji do svoje prve ovosezonske pobjede došao je Drago Jurič – Paka s vremenom 22,10. Drugi je bio Roko Stanić koji je do cilja došao za 26,08, a treći je bio Ivan Grgić – 26,14. Bravo momci!
Poredak kod žena bio je u znaku prezimena Ćavar. Prva je do cilja došla Ivana Ćavar za 30,34. Druga je bila njezina godinu dana starija imenjakinja i prezimenjakinja Ivana Ćavar s vremenom 31,17, a treće mjesto pripalo je Vesni Ćavar i vremenu 31,18. Bravo cure!
U muškoj konkurenciji, na dugoj stazi do svoje jedanaeste ovosezonske pobjede u isto toliko nastupa došao je Džemal Bukvić s vremenom 31,58. Drugi je bio Josip Martinović, koji je do cilja došao za 33,25, a treće mjesto pripalo je Vinku Sliški čiji rezultat glasi 33,36. Bravo mladići!
Glede žena, na dugoj stazi prva je bila Josipa Baković koja je utrku završila za 45,50. Drugo mjesto pripalo je Dragici Čolina i vremenu 51,17, a treća je bila Christine Mandušić koja je do cilja došla za 58,10. Bravo cure!
Iako su do kraja ostala četiri kola (njihova izvedba čeka nas u rujnu), Džemal i Josipa su bodovno nedostižni te im ovom prilikom čestitamo na još jednoj osvojenoj Duvanjskoj trkačkoj ligi – Ante Baković – Fanta.
Sudac mjeritelj ovoga kola bio je Vlatko Kovačević, Iko Ćavar bio je glavni oko roštilja, a za fotografije smo zahvalni Mariju Kovačeviću, objava je s FB stranice   Duvanjska trkačka ligagdje možete vidjeti više fotografija!
www.tomislavnews.com