tomislavnews.com

EKSKLUZIVNO : Danas je prodana Robna kuća u Tomislavgradu, falim te, Bože!

To nam je u upravo obavljenom razgovoru potvrdila stečajna upraviteljica T.P. „Delme“ gospođa Behija Huseinbegović, u duljem razgovoru…

Danas je u javnom nadmetanju za prodaju robne kuće u Tomislavgradu, Robna kuća napokon prodana i to  Tvrtki Bossgas iz Tomislavgrada.
Nadmetanje je bilo u prostorijama  „Delme“, T.P. u stečaju, a uz Bossgas nadmetala su se još dva poduzeća.

Robna kuća prodana je za 470.000, 00 KM, potvrdila nam je stečajna upraviteljica Behija Huseinbegović iz Bugojna, a Bossgas je u ovomu nadmetanju zastupao direktor Zvonimir Šušnjar.

Čestitajući gospođi Huseinbegović , morali smo upitati što će biti sa zahtjevima bivših radnika „Delme“?

-To je sada drugi, odvojeni postupak, koji će se  rješavat sukladno Zakonu o stečajnom postupku. Preda mnom je sada prodaja i ostalih nekretnina „Delme“, u prvom redu skladišta i nadam se da će i to uskoro biti privedeno kraju-kazala je gospođa Huseinbegović.

Podsjećamo, to je ista ona stečajna upraviteljica koja je prodala i Tvornicu kabela, a kaže da je, uz to, uspješno, kao stečajna upraviteljica do sada prodala i tri firme u Gornjem i jednu u Donjem Vakufu.
-Nakon današnje prodaje Robne kuće, preda mnom je još velik zalogaj u HBŽ: prodaja Finvesta u Drvaru i Glamoču. Nadam se da ću i to uspješno riješiti-optimistično je poručila gospođa Huseinbegović, koja se, po ovomu što je do sada uspjela, prije svega mislimo na Tvornicu kabela i Robnu kuću, doista specijalizirala kao stečajna upraviteljica.

Vjerujemo da će ovaj put sve biti u redu s prodajom Robne kuće, da će i radnici u daljnjem postupku biti namireni, da će se ovo ruglo u sred grada napokon ukloniti, a da će novi vlasnik uskoro ovdje sagraditi nešto novo i nešto lijepo, na korist i ljepotu kraljevskom gradu i sebi, naravno!

www.tomislavnews.com/Foto: TN: Robnu je danas sunce malo ogrijalo, nadamo se-pred rušenje!