HrvatskaTG Sport

FILIP ČUIĆ u novom klubu: Veliki talent, briljirao u juniorskoj Ligi prvaka s Hajdukom, a sad je stigao u Lokomotivu, sretno!

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Filip Čuić novi je igrač Lokomotive u koju dolazi kao slobodan igrač, nakon isteka ugovora s Hajdukom.

Čuić je 21-godišnji napadač, klasični centarfor, koji je prije nekoliko godina skrenuo pozornost na sebe sjajnim nastupima u juniorskoj Ligi prvaka. Bilo je to u sezoni 2021./2022. kada je zabio šest golova i bio među najboljim strijelcima tog natjecanja (u veljači te 2022. Splićani su na jedanaesterce ispali od Atletico Madrida).

No, Čuićeva seniorska karijera nije bila na tom tragu. Odradio je jednu sezonu na posudbi u Hajdukovom partnerskom klubu Radomlju (pet golova u 23 utakmice), dok je prošle sezone bio dvojno registriran za Hajduk i Solin.

Dijelio je minutažu između ta dva kluba, zabio tri gola za Solinjane kojima to nije previše značilo jer su ispali među trećeligaše.

Za Splićane je nastupio sedam puta u SuperSport HNL-u i pritom zabio jedan pogodak.

Hajduk je napustio s prvim danom lipnja, u skupini igrača kojoj je 31. svibnja završavao ugovor i s kojima na Poljudu nisu namjeravali produžiti suradnju (bili su tu još i Dino Mikanović i Vadis Odjidja-Ofoe).

Pisalo se da bi Čuić mogao put Osijeka u kojem bi bio prva zamjena za Ramona Miereza, ali u konačnici je završio na Kajzerici, objava je Gol-dnevnik.hr

www.tomislavnews.com/Foto: SD Vojko Bašić/Cropix