tomislavnews.com

FOTO : AK “PULS”TOMISLAVGRAD: U Imotskom smo ‘razgrabili’ medalje, a u Sinju se dobro zabavili

Cestovna utrka „Tri Crkve – tri jezera“, jučer je u Imotskom doživjela svoje treće izdanje. I ove je godine utrka organizirana u čast sv. Ivana Krstitelja, koji je ujedno i zaštitnik župe Ričice. Dužinom 14,6 km, sudionici su imali priliku uživati u ljepotama Imotske Krajine.
Naš je klub na utrci imao predstavnike u ženskoj i muškoj kategoriji – tri dame i jednog mladića. U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Dijana Manđeralo 🥇 (1h i 15min), druga je bila Vesna Ćavar 🥈 (1h i 25 min), a treća Naomi Manđeralo 🥉 (1h i 32min).


U muškoj konkurenciji, naš Krešimir Parlov zauzeo je peto mjesto s vremenom 1h i 9 min.
Bravo ekipa! Ponosni smo na vas! 👏👏👏

Istoga dana, naša trail ekipa nastupala je na „Salomon Sinj trail-u“, točnije na utrci „Bara“, dugoj 11 km. Najbolji od naših u izazovnom cetinskom kršu i sedamnaesti u ukupnom poretku muškaraca bio je Ivan Vukadin (1,12,40). 👏 Sekundu iza njega na cilj dolazi Josip Škorić (1,12,41). 👏 Međusobno se podržavajući, do cilja su uspješno stigli Ante Mamić (1,25,53) 👏 i Božo Marković (1,25,55). 👏 Od naših pak predstavnica, Josipa Baković (1,23,57) bila je sedma u ženskoj konkurenciji, 👏 a ovu izazovnu utrku uspješno je završila i Anita Stanić (1,43,13). 👏


Trail ekipa, na vas smo jednako ponosni! 👏👏👏Objava je s FB stranice Atletski klub Puls Tomislavgrad

www.tomislavnews.com