tomislavnews.com

FOTO : ALFA uručila nagrade i poklone crveničkim učenicima i njihovoj mentorici Janji Zorić

U ponedjeljak, 4.11.2019.godine našu školu Ljubomira – Ljube Radoša u Crvenicama posjetila je izvršna urednica za povijest izdavačke kuće Alfa iz Zagreba, profesorica Božana Sliško.

Uručila je nagrade i zahvalnice četvorici učenika ( Ivanu Gudelju, Marku Gudelju, Ivanu Filipoviću i Toniju Zoriću) kao i njihovoj mentorici Janji Zorić, za sudjelovanje u Alfinom projektu „ Ja domovinu imam, u srcu je nosim“. Svatko od njih je dobio vrijednu knjigu Hrvatski nacionalni simboli autora M. Jareba, 1.izdanje Alfa d.d., Hrvatski institut za povijest 2010., koja će im zasigurno proširiti znanja o nacionalnim simbolima kao važnom segmentu hrvatskog identiteta.

Školi je Alfa poklonila edukativne materijale, 2 seta geometrijskih tijela, magnetni komplet Ljudsko tijelo, kao i pokretni Sunčev sustav i planetarij koji se najviše dojmio naših malih učenika. Zahvaljujemo se Alfi na poklonima, a profesorici Božani Sliško želimo još puno uspjeha u radu nadajući se da joj je druženje s nama bilo ugodno jer mi smo uživali u njezinoj posjeti. Nadamo se da ćemo i dalje uspješno surađivati na novim projektima. Ovim putem pozdravljamo i svoje partnere u projektu, apsolutne pobjednike natječaja, Školarce domoljupce iz Osnovne Škole Štefanje zajedno s njihovim mentoricama, te im želimo uspješnu prezentaciju projekta na ovogodišnjem Interliberu. A vi dragi učenici ne zaboravite poznatu izreku Nelsona Mandele: „ Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet“. Lijep pozdrav!

PŠ CRVENICE

www.tomislavnews.com/ Izvor: Crvenice.com