tomislavnews.com

FOTO/ČESTITAMO: KARMEN ČUIĆ iz Brišnika među najboljim učenicima u F B i H!

U organizaciji Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, u Mostaru je jučer ( petak, 06.12.2019.) održana svečana dodjela nagrada najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola u Federaciji Bosne i Hercegovine u školskoj 2018./2019. godini.

Po tri učenika osnovnih i srednjih škola iz svake županije nominirala su županijska ministarstva obrazovanja, a ove su se godine uključila sva županijska ministarstva. Tako je, na svečanosti u Mostaru, nagrađeno ukupno 60 osnovnoškolca i srednjoškolca iz svih županija u Federaciji BiH, a priznanja su uručena i školama koje pohađaju nagrađeni učenici, i to 58 osnovnih i srednjih škola u Federaciji BiH.

Čestitajući učenicima,  federalna ministrica obrazovanja i znanosti prof.dr. Elvira Dilberović naglasila je da je prilikom izbora najboljih učenika spektar kriterija bio veoma širok. Pored uspjeha u učenju, razmatrani su i drugi učenički uspjesi i postignuća, afirmirajući na taj način funkcionalna znanja i vještine, dakle, ne samo obrazovnu, nego i odgojnu ulogu škole.
Među nagrađenim učenicima je bila i učenica Osnovne škole fra Mije Čuića iz Bukovice, PŠ Brišnik, Karmen Čuić, a osim učenice nagrađena je i Osnovna škola fra Mije Čuića, Bukovica-Tomislavgrad.
Nazvali smo nagrađenu učenicu Karmen Čuić, Rujkica, iz Brišnika i čestitali joj, a čestitke zaslužuju i njezini roditelji i učitelji i njezina škola!

S područja općine Tomislavgrad samo je Karmen među najboljima, a nagrade su dobili i učenici iz Kupresa, Drvara, Kupresa i Livna, iz HBŽ, a čim saznamo njihova imena rado ćemo objavit!

www.tomislavnews.com/Foto: Ivanka Grgić