tomislavnews.com

FOTO ČESTITKA od simpatičnih duvanjskih dječaka, na isti dan rodila ih majka!

Ima li ljepše, slađe blagdanske čestitke od čestitke ovih duvanjskih trojki, koji su 7. studenog proslavili treći rođendan.

Ljetos smo ih sretali na ulicama Tomislavgrada u šetnji s roditeljima majkom Danijelom i ocem Marijom, bili su razigrani, veseli, nasmijani dječaci: Noa, David i Petar, duvanjske trojke, rođene 7. studenog, 2017. godine.

Sada, sa svojim roditeljima upućuju Božićne čestitke svima, djeci i roditeljima posebno, želeći da ih maleni Isus čuva od svakoga zla, da sva djeca budu zdrava, žive bezbrižno odgajana u ljubavi svojih roditelja, na njihov ponos i na radost cijelom svijetu!

“Kao što se možemo cjelovito osloniti na Boga, dopustimo da se i drugi mogu osloniti na nas. Dopustimo djeci neka žive. Obradujmo danas neko dijete, pomilujmo ga, dajmo mu nade, recimo mu da želimo biti dobri i da želimo da i ono, kad odraste, postane oslonac mnogoj djeci i mnogom čovjeku, napisao je dr. Tomislav Ivančić.

Mi želimo sretan rođendan (sa zakašnjenjem, ali za dobre želje nikada nije kasno!) Noi, Davidu i Petru, želimo im  zdravo, sretno i bezbrižno djetinjstvo, a obitelji Sučić blagoslovljen Božić i svi blagdani, obilje ljubavi i radosti!

www.tomislavnews.com/Lj.Đikić