tomislavnews.com

FOTO ČESTITKA: Polojska ultra i legionarski podvig “Pulsaša” iz Tomislavgrada!

POLOJSKA ULTRA I LEGIONARSKI PODVIG NAŠIH MOMAKA

Ivan Kristijan Jurič i Anto Mršo Rambo do odličnih rezultata na 100 i 50 km
Danas je u Slavonskom Brodu u organizaciji Atletskog kluba Mazator održana sedma Polojska ultra. Sudionici su uz štafetne utrke mogli birati između dvije distance: 50 i 100 km, a na startu se našlo više od 300 odvažnih trkača.
Trčalo se kružno, a uz trasu utrke duge 2,5 km klubovi su postavili šatore, bodrili i spremno dočikali svoje članove koji su na tim mjestima uzimali okrepu.
U ovom izabranom ultraškom društvu našla su se i naša dva dresa. Anto Mršo Rambo trčao je ‘pedesetku’ te bez ikakvih teškoća do cilja došao za 4,17,18 (tempo 5,08), a Ivan Kristijan Jurič nastupao je na utrci dugoj 100 km. Višemjesečne pripreme urodile su plodom i naš je Kićo do cilja došao za 9,15,22 (tempo 5,33). Iznimno zadovoljan vlastitom izvedbom u svom dosada najvećem trkačkom pothvatu, posebnu zahvalnost upućuje Ivanu Matiću koji je pružao potporu tijekom cijele utrke.
Na 100 km u dresu AK Fit Zaprešić i  član kluba outdoor sportova Hajdučka Družina  sudjelovao je i naš prijatelj Vinko Sliško  koji je konkurirao i u kategoriji Državnoga prvenstva Republike Hrvatske. Utrku je završio za 7,51,38 (tempo 4,42). U muškoj konkurenciji bio je osmi, a na državnom prvenstvu sedmi.
Velika je stvar odlučiti se na ovakav izazov, uspjeh je živ doći do cilja, a maestralan posao odraditi to za vrijeme koje su postigli naši momci. Dečki, kapa do poda.

Neke fotke preuzete su s FB stranice Polojska ultra 100 km, objava je

Atletski klub Puls Tomislavgrad

www.tomislavnews.com