TG ČestitkeTG Vijesti

FOTO-ČESTITKA: Sakrament Prve svete pričesti u Župi Šuica primilo 15 prvopričesnika

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Danas, nedjelja,  24. travnja, 2022. godine,  bila je Prva sveta pričest u našoj Šuičkoj župi. Ove godine je bilo petnaest prvopričesnika.

Sva djeca su vrlo radosno, opušteno i besprijekorno čitali misna čitanja i molitvu vjernika i recitirali  različite, a sve lijepe i dirljive svoje recitacije.

“Idite od sada još radosnije i zahvalnije redovito na Svetu misu, jer vi preko Svete pričesti nećete nikada biti sami u životu. Imat ćete za svog Brata i Prijatelja, i na kraju Spasitelja, našega Gospodina Isusa Krista”, nadahnuto je rekao prvopričesnicima župnik fra Anthony.

Šuička crkva sv. Ante Padovanskoga je bila prepuna vjernika koji su bili oduševljeni, na poseban način roditelji i obitelji naših prvopričesnika. Svi su se složili da su djeca bila vrhunski pripremljena od strane vjeroučitelja Tomislava Orlovića i fra Anthony-a Burnside-a.

Na kraju slavlja fra Anthony je podijelio uspomene i lijepe darove koje je spremila gospođa Zdenka Ergović – Pezer iz Naših ognjišta. Veliko hvala našim fotografima iz Foto-studija Krišto. Čestitamo djeci, njihovim obiteljima i fra Anthony-u!

Zahvalni Šuički roditelji

www.tomislavnews.com/Foto studio Krišto