TG Čestitkeumjetnost

FOTO ČESTITKA/ Tri učenika, tri nagrade: Ana Gudelj, Ante Radoš i Maria Miloš uspješno predstavljaju svoju školu u Europi!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Na 1. Međunarodnom likovnom natječaju „IZVOR MOJE SREĆE“ u sklopu Faro Art Festivala koji je bio otvoren od 20. svibnja do 20. lipnja sudjelovali su i naši učenici: Ana Gudelj (Ljubanova), Ante Radoš(Matin) i Maria Miloš (Ivanova). Žiriranje je bilo 22. lipnja u Križevcima.

U kategoriji škole iz inozemstva 1. mjesto pripalo je Ani Gudelj, 2. mjesto Anti Radošu, a 3. mjesto Mariji Miloš koji ove školske godine pohađaju 4. razred.

Dodjela nagrada i izložba najuspješnijih uradaka je 14. rujna 2024. na 6. Faro Art Festivalu. Ova složna ekipica u tri protekle školske godine osvojila je 8 međunarodnih nagrada i tako iz anonimnosti izvukla svoju malu školu i stavila ju uz bok najelitnijih europskih škola. Bravo djeco!

Više o samoj izložbi i dodjeli nagrada možete pročitati OVDJE!

Objava je na web stranici Osnovne škole fra Mijo Čuić-Bukovica

Dodajmo ovome da u cijeloj PŠ Crvenice, Osnovne škole fra Mijo Čuić-Bukovica, ima 11 učenika, a ovih troje nagrađenih sada su svi učenici četvrtog razreda (ove šk. godine nema trećega!), učiteljica je gospođa Janja Zorić, čiji su učenici do sada dobili više međunarodnih nagrada iz umjetnosti (likovna i književnost) nego učenici svih osnovnih škola u Tomislavgradu!
Bravo mali umjetnici crvenički, bravo za vašu učiteljicu Janju Zorić!
www.tomislavnews.com