tomislavnews.com

FOTO ČESTITKA: Uspjeh AK “Pulsa” Tomislavgrad na “Neretvanskoj petici” u Metkoviću-nova članica osvojila zlato!

METKOVIĆ: NAŠA NOVA DAMA I DVA POZNATA VETERANA

 Irma Kristić do najsjajnije medalje u debitantskom nastupu za AK Puls Tomislavgrad
 Metković je danas bio domaćin Neretvanske petice, uz koju su sudionici mogli birati i utrku na 2,8 km. Ukupna manifestacija okupila je oko 200 natjecatelja od kojih je 150 trčalo glavnu utrku. Zubato Sunce i umjeren vjetar nisu pokvarili raspoloženje okupljenima, naprotiv, adrenalin je samo porastao.
U tom mnoštvu i tri naša dresa: Irma, Smiljenko i Krešimir. Svi su nastupali na distanci od 5 km, a poseban je značaj ova utrka za nas imala jer je  Irma Kristić debitirala u bijelo-crvenom dresu. Od početka utrke nametnula se kao prva u ženskoj konkurenciji. Do male krize došlo je na trećem kilometru, ali je izdržala do kraja i s osmijehom ušla u cilj. Debitantski nastup, odmah postolje i to najviše! Ovom prilikom čestitamo našoj Irmi na odličnom rezultatu i pobjedi. Ponos i zadovoljstvo do kraja dijelimo.
Zajedno s Irmom utrku je trčao i u isto vrijeme završio i naš Krešimir Tabak. Vrijeme 20,12. Dobrodošlica i poruka podrške za našu novu članicu ili najduži rep kluba nije mogao brže? Neka ostane otvoreno pitanje.
S respektabilnim vremenom, do cilja je stigao i naš  Smiljenko Vekić. Iako bliži sedamdesetoj, nego šezdesetoj, Smiljan je peticu pregazio za 23,03. Rezultat je to na kojemu bi mogli pozavidjeti i brojni mladići. Čestitamo Smiljenko!
Na koncu ostaje reći da su naši članovi zadovoljni kako utrkom, tako i cijelom manifestacijom. Slijedi integracija zadovoljstva ovog bogatog vikenda, a već u sljedećem, bijelo-crveni – u pobjede nove!
Objava je : Atletski klub Puls Tomislavgrad
www.tomislavnews.com