Bosna i HercegovinaTG Vijesti

FOTO ČESTITKA : USPJEŠNA DUVANJKA MARIJA BAGARIĆ danas je postala dvostruka dobitnica Dekanove nagrade!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Prisjetimo se, Marija je tijekom preddiplomskog studija na Agronomskom i prehrambeno tehnološkom fakultetu – Sveučilišta u Mostaru na smjeru opće agronomije za 2. godinu preddiplomskog studija nagrađena Dekanovom nagradom, za treću pak’ Rektorovom nagradom.

Potom na istoimenom fakultetu upisuje diplomski studij smjera bilinogojstvo. Marija je uspješno završila prvu godinu diplomskog studija i danas dobila potvrdu o svom uspjehu u vidu Dekanove nagrade.

Marija ističe kako je ponosna, ne na sebe, nego na ljude oko sebe koji su joj bili motivacija i podrška. Također se zahvaljuje Sveučilištu i fakultetu na svemu dobrome što su joj donijeli, te ističe kako je ponosna što je dio jednog suvremenog, modernog sveučilišta kakvo je Sveučilište u Mostaru, kao i ustrojbena jedinica iz koje dolazi.

Ali ono što je još važnije krije se u činjenici da Marija svoj život vidi na području Bosne i Hercegovine.
“Vjerujem u Bosnu i Hercegovinu, vjerujem u hrvatski narod!”- rekla je!

Također ističe kako je zahvalna i Udruzi Prsten čija je dugogodišnja stipendistica, te članica Udruge i s jedne i s druge strane granice. Ponosna je na Udrugu i smatra kako se što više mladih treba uključiti, jer je Udruga Prsten važna poveznica Hrvata u Bosni i Hercegovini i u Republici Hrvatskoj.

Bravo Marija, čestitamo tebi na dvostrukoj Dekanovoj nagradi, a tvojim ponosnim roditeljima na uspješnoj kćerki!

www.tomislavnews.com/ Tekst i foto: Ivona Pranjić