tomislavnews.com

FOTO ČESTITKE: U prošlom tjednu objavljene četiri knjige autorica/autora iz općine Tomislavgrad!

U posljednjem tjednu veljače, 2023. godine, iz tiska su izišle četiri knjige autorica/autora s područja općine Tomislavgrad, a koji žive i rade u Tomislavgradu.

Dvoje autora su nova imena na duvanjskom književnom polju, onih kojima je ovo prva knjiga, a obje su zbirke pjesama, dok su dvije  autorice već imale objavljene knjige.

Kad uspijemo pročitati knjige  svaku od njih ćemo posebno predstaviti, a sada o njima samo kratko:

Ana Vidović, rođena u Posušju, živi u Tomislavgradu, objavila je svoju prvu zbirku poezije-ljubavne poezije, pod naslovom: “Ljubav kao prašina”

Ante Antek Brajko, iz Šuice-Tomislavgrad, nakon dugogodišnjeg objavljivanja pjesama na svom FB profilu i portalu, objavio je svoju prvu  zbirku pjesama: “Krajobrazi duše”.

Iva Bagarić iz Bukovice-Tomislavgrad objavila je svoju drugu knjigu pripovijetki pod naslovom: “Kad srce progovori – iz mista plemenita priče” i

Ivana Ćurić iz Mrkodola-Tomislavgrad objavila je svoju petu knjigu, a prvi roman za odrasle, pod naslovom: “Ćaćino dite”.

Uz napomenu da su još dvije knjige autora s Duvanjskog polja u tisku, čestitamo spomenutim autoricama i autoru, a uz nova dva imena  naš Popis književnika rođenih u duvanjskom kraju popeo se na velikih 148! Zaista zavidan broj za Tomislavgrad, za Duvanjsko polje!

www.tomislavnews.com