tomislavnews.com

FOTO: Članovi AK “Puls” Tomislavgrad sudjelovali na noćnoj utrci u Travniku

Josip Martinović (17,05) i Marko Prlić (17,16) do osobnih rekorda i ponajboljih klupskih rezultata na 5 km!

Travnik je sinoć po šesti put bio domaćin noćne utrke na 5 km. Poslovično dobra organizacija privukla je više od 700 sudionika, što je brojka koje se ne bi postidjele ni svjetske metropole. Lijepo vrijeme i podržavajuća atmosfera za koju se dužinom cijele staze pobrinula publika, bio je dodatan motiv svim sudionicima da trče najbolje što mogu. Više od trideset natjecatelja istrčalo je peticu ispod 20,00, što mnogo govori o kvaliteti i konkurentnosti koja se našla iza startne linije.
Naš klub imao je dva sjajna predstavnika. Obojica su zabilježila odlične rezultate i plasmane, postigli su osobne rekorde i ponajbolje klupske rezultate na 5 km. Josip Martinović utrku je završio za 17,05 i do cilja došao peti, a odmah iza njega, kao šesti u ukupnom poretku stigao je Marko Prlić za 17,16. Bravo momci za ovako moćnu izvedbu i sjajne rezultate.
Bolja vremena u klupskoj povijesti na 5 km jedino su postigli: Vinko Sliško 16,34, Ilija Jukić 16,34 i Džemal Bukvić 16,47, a s obzirom na ovako moćnu Josipovu i Markovu izvedbu, nećemo se iznenaditi ako uskoro dođe do pomjeranja na ljestvici najboljih, objava je

Atletski klub Puls Tomislavgrad

www.tomislavnews.com