TG Sport

FOTO: Danas pobjede juniora i kadeta HNK Tomislav

Ivica Sušilović, trener kadeta HNK Tomislav: „Igrom i rezultatima zaslužili smo prvo mjesto na ljestvici“!

Po oblačnom i povremeno kišnom vremenu, danas su juniori i kadeti HNK Tomislava iz Tomislavgrada odigrali prvenstvene utakmice protiv juniora i kadeta HNK Čapljina iz Čapljine. Obje momčadi Tomislava bile su nadmoćne , pa su juniori pobijedili Čapljinu rezultatom 4 : 1, a golove za Tomislav postigli su: Šteko 1, Orlović 1 i Karahasan 2.

Ovo je juniorima HNK Tomislav deveta pobjeda u nizu, čestitamo igračima i njihovom treneru Goranu Drmiću!

Kadeti HNK Tomislava bili su, također, danas uspješni protiv Čapljine, postigli su 4 zgoditka, pa je rezultat 4 : 0, za domaćina, kadete Tomislava.

Golove su postigli: Stipić 1, Bagarić 2 i Petrović 1.

Čestitamo, također, kadetima i njihovom treneru Ivici Sušiloviću, koji nam je na kraju utakmice, vidno raspoložen, rekao:

-Zadovoljan sam igrom svojih igrača, a dobra igra donijela je i dobar rezultat. Smatram da ovakvom igrom i rezultatima zaslužujemo vrh prvenstvene ljestvice i nadam se da ćemo tamo i biti-izjavio je za Tomislavnews.com trener Sušilović.

{gallery}hnktomislav_juniori11052013{/gallery} 

Recimo još da su danas u Ljubuškom igrali pioniri i početnici HNK Tomislava protiv domaćina Bigeste. Pioniri su pobijedili 3 : 0, a početnici su, također, pobijedili s 3 : 0, ali bez borbe, jer se domaća ekipa

nije pojavila na terenu.

Čestitke i pionirima i početnicima!

Tekst i slike: tomislavnews.com