TG Sport

FOTO: Danas su u Kupresu održane sportske igre osoba s invaliditetom (OSI)

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Danas su u Kupresu u školskoj dvorani Osnovne škole fra Miroslava Džaje u organizaciji Koalicije udruga osoba s invaliditetom HBŽ “Zajedno možemo” održane sportske igre osoba s invaliditetom (OSI).

Svake godine Koalicija Udruga OSI HBŽ “Zajedno možemo” organizira sportske igre u drugom gradu naše Županije/Kantona. Ove godine je došao red na Kupres.
Natjecatelji i roditelji su srdačno dočekani u športskoj dvorani kupreške škole od strane domaćina i organizatora: Ivice Turalije iz udruge “Krijesnica”, Josipa Ivića Raše predsjednika Udruge slijepih i slabovidnih osoba HBŽ-e i Marka Tovila ravnatelja Osnovne škole fra Miroslava Džaje.
25 sudionika  natjecanja u pratnji roditelja i predstavnika Udruga iz Livna, Tomislavgrada i Kupresa su imali natjecanje u više disciplina uz svesrdnu pomoć trenera Ivice i Antonije Lozančić.

Nakon dva sata zahtjevnog, ali veselog natjecanja, na kojem im se pridružio i kupreški načelnik Zdravko Mioč prezadovoljni natjecatelji i roditelji su uz završni ples imali priređen zajednički ručak u restoranu “Maestral” i naravno dodjelu medalja koje su zaslužili svi ravnopravno.
Nazočnima se obratila predsjednica Koalicije “Zajedno možemo” Šemsija Dželadini, zahvalila organizatorima koji su se potrudili da se svi ugodno osjećamo u Kupresu zaključivši da Koalicija itekako ima smisla sudeći po atmosferi i samom značenju ovog okupljanja.
Vesela lica djece i roditelja govorila su više od riječi i svi složni uvijek u jednom, a to je da ovakvih druženja bude što više.

www.tomislavnews.com/Magdalena Marinčić