tomislavnews.com

FOTO – DNEVNIK duvanjske (brišničke) hodočasnice (24.) – Kad “ministrica kauča” krene na Put sv. Jakova: Večera je bila čišćenje ruksaka i imali smo gozbu!

Moj Camino-XXIV. dan-Brojimo 6Piše : Franka Čolina

Danas je bio tako dobar dan, a tako naporan, možda je baš zato i tako dobar. Cijelo jutro uz rijeku i kroz šumu ali uzvodno (Bož’ sačuvaj da bi nizvodno, kontra je merak). Ali se i umori čovik to uzvodno😉
Jutros me zove moj Č. i pita kako upalit peglu🤣, al zamislite sin uskače i kaže ma ja znam upalit peglu. Bože, jesu mi i sposobni s kućanskim poslovim. I kaže Č. zamisli spremit ću se bez ičiji komentara i obući šta oću, a da mi niko ne zvonca da nije dobro🤔 . Muke tako kad sam mu kupila sve kako ja oću pa nek oblači šta oće ne može promašit(kako ja sebe volim pofalit čudo jedno!). Ode na feštu čovik, nek uživaju danas on i njegove prijateljice Božana i Marina (SAMO DA RATA NE BUDE), al ispričat će to meni sve moj prijatelj G. a svidok će biti A.


Ne znam kako kod vas ali kod nas obično prid blagdane fešte bilo kakve, putovanja pa i najkraća neki kursvaj ispadne(da ne kažem svađa). Tako moja jedna draga B.T.(imamo grupu na wacAppu), sad za Uskrs šalje poruku na Veliku subotu “Ljudi kakvo je stanje kod vas, kod mene niko ni skim ni mukajeta”. Onda svi ostali šalju slične poruke, a jedna od njih je “Mi smo to odradili jučer da nas ne bi ne daj Bože promaklo”(pogodite ko to šalje)🙈.


Ne volim pekmezanje ni njinji  njinji ali bi nekako sad da si svi više govorimo VOLIM TE, NEDOSTAJEŠ MI ,DAJ DA TE ZAGRLIM…Bez pretjerivanja i ko kaže da to ne voli čut LAŽEEEE🤥
Večeras smo u alberge La Faba crkva Svetog Andrije. Mjesto je isto La Faba ima sigurno 6 ili 7 kuća nisam baš sigurna🤔 i naravno nema trgovine. Večera je bila čišćenje ruksaka i imali smo gozbu😉😇

Molitvica
Danas u mojim molitvama, srcu i koracima jedna od meni dražih obitelji I.K. i R.K. i njihovi pilići❤❤❤❤ .Hvala ti Gospodine što si ih darovao u moj život. Blagoslovi ih, čuvaj , štiti i Mir im svoj podari.
P.S. Molim te Bože moj i za našu T. da uz Tvoju Ljubav što bezbolnije podnosi svoj Križ 🙏❤
I danas malo prikoreda jedan meni dragi vojnik I.P.🙏❤
“Ne dajte svetinje psima! Niti svoga biserja bacajte pred svinje da ga ne pogaze nogama pa se okrenu i rastrgaju vas.” (Mt 7,6)

www.tomislavnews.com/Tekst i foto: Franka Čolina

NAPOMENA: Tekst nije lektoriran!