tomislavnews.com

FOTO – DNEVNIK duvanjske (brišničke) hodočasnice (3.): Kad “ministrica kauča” krene na Put sv. Jakova – Priroda ostavlja bez daha!

Moj Camino, Dan III. Tehnikalije
Svitu moj, čeljadi moja !
Tehnikalije su danas da nema tehnikalija. Priroda što je Bog dragi dade danas je ostavljala bez daha. Cijeli dan šuma i puteljci, hodočasnika mnogo, a živine još više (danas bi moj Č.  uživao, ali samo što se tiče ove živine😉). Sve lipo isplanirano, ali milijunti  put sebi ponavljam ne planirati, prepustiti se i zato umal ne ostadosmo bez kreveta večeras, ali samo umalo😉


Pobrine se On za ove malo smetene da ne kažem lude🙈. Imam dobrog duha Camina, to je naš profa Josip koji mi je upravo došo čestitat na 40 prijeđenih kilometara. Rekla sam mu da je to za pleščurine, a ne za čestitanja. NEMOJTE TO NIKAKO RADITI POSEBNO PRVIH DANA DOK TJELO MALO NE OJAČA! Nama se dogodilo zbog okolnosti koje si više ne smijemo priuštiti….TOČKA.


Molitvica
Gospodine moj, kad sad izanaliziram današnji dan, neka, mala je to žrtva za milosti koje prosim.
Mali B. i još jedan B. i jedna lipotica mala M…Danas za vas iz sveg srca, ma iz petnih žila, danas za vas svaki korak, a bilo ih je 50342. Proslavi se Bože moj po njima, malim a tako velikim stvorenjima, a svu snagu svita daj njihovim roditeljima.
Molim te, Isuse premili,  ali tvoja volja, a ne naša neka bude!🙏🙏🙏❤❤❤
Za kraj …jutro tmurno, malo kišice, pa lagano razvedravanje, sunce se počelo probijati i grijati kroz te oblake, mostova i mostića ne znam broja, kapija i ograda isto tako, putića uskih i skliskih, pa širokih i sigurnih….To vam je Camino, to vam je Život ove dječice, a i svakog od nas…

Nastavlja se…

www.tomislavnews.com/Tekst i foto: Franka Čolina

NAPOMENA: Tekst nije lektoriran!