tomislavnews.com

FOTO: Dobrotvornom akcijom HU “Kap ljubavi” obnovljen i namješten stan u Rošku Polju čeka stanarku?!

Kao što smo već pisali , jedno vrijeme nismo bili aktivni s objavama(zbog opravdanih razloga)!! Ali evo, zahvaljujući dragom Bogu “ vraćamo se u tkz. normalu! Naravno, kao i svaki put , ne možemo objaviti sve što se radilo u prethodnom razdoblju, ali evo “prenosit ćemo vam” dio fotografija s akcijica…
Dakle, u jednom od prethodnih postova pisali smo kako se u suradnji s MZ R.Polje planira srediti stančić (prostor doniran od općine), Dragici Perić. Također , u spomenutim objavama možete vidjeti u kakvim uvjetima je Draga živjela( i još uvijek živi)…
Zahvaljujući dragom Bogu i vama poštovani donatori, koji ste i u ovom projektiću pomogli, stan je spreman za useljenje…

ALI… Naša Draga(barem trenutno tako tvrdi),ne želi preseliti! Zašto??? Je li to njena osobna odluka(ukoliko je ona uopće kao takvu može donijeti) ili je utjecaj drugih, ni mi ne znamo! Nadamo se da će ipak useliti u prostorije koje su joj sređene… .Jer , nije problem živjeti “pod vedrim nebom”, dok je lijepo vrijeme! Što kada krenu kiše, zima… Ali to nije na nama!!! Kao što fra Đoka reče: ”Do mene , do nas joj nije! Ako hoće, hoće! Nikada nikoga ni na što nećemo prisiljavati”! Napominjemo, prije nego se prostor krenuo obnavljati Dragica Perić je svakodnevno dolazila u naš ured, u Župni ured u R.Polju, svima govorila i tražila da se napravi mjesto gdje može živjeti…Tvrdila je da će joj (citiramo)-“krov na glavu pasti “…..
U ovaj projekt je uloženo oko trideset tisuća maraka: Vlada HBŽ-a 4.000 KM, Općina Tomislavgrad-1.000 KM, ostatak su donacije , koje je već od prije Udruga imala i koje su pristizale dok se radilo!

Donosimo vam fotografije trenutnog izgleda stana. Još nedostaju mali detalji i sve je spremno!
Uskoro objavljujemo i dalje… Hvala vam na strpljenju, na povjerenju koje dajete fra Đoki i “Kapi ljubavi”, hvala od srca što pomažete da pomognemo!

www.tomislavnews.com/ Izvor: Duhovno humanitarna udruga “Kap Ljubavi”