tomislavnews.com

FOTO : Fra Jozo Radoš-Đoka postavio kip “Obećanje Majci” i pozvao na molitvu

Kip Djevice Marije donijela je u naš ured jedna gospođa kao zahvalu…Kratko nakon toga fra Đoka je došao u ured i iznenađeno upitao: “Od kud kip?”, dodavši da se upravo spremao naručiti Gospin kip i stavit ga kao zahvalu kod crkve u njegovoj župi Roško Polje.Slučajnost ili ne?! Kažu da nema slučajnosti i da je slučajnost Božje djelo bez potpisa!Čudo!

Vjerojatno da…Žena donosi kip baš u danima kad fra Đoka u svojim mislima ima plan …U ove dane neizvjesnosti, kad smo svi u strahu za svoje najmilije, naš fra Đoka kaže da nas  Bog čuva i Majka Božja, moramo vjerovati da će sve biti dobro!

U ove dane kad nas pozivaju da zaplješćemo za medicinsko osoblje, fra Đoka kaže da umjesto toga molimo za njih, da umjesto što ćemo im pljeskati sklopimo ruke da ih Majka Božja prekrije svojim plaštem ljubavi, da im podari snagu. Da svima nama da strpljenja, jer sve će proći!

A pljeskat ćemo, ako Bog da, uskoro, sretni jer su ovo samo bile kušnje!Jučer je fra Đoka s prijateljem završio “obećanje Majci”. Kip sa zahvalom postavljen je . Vjerujmo da će sve biti dobro, čuvajmo se i čuvajmo jedni druge!

I zahvaljujmo na svakom danu, na svakom daru, na životu! Zahvaljujmo jedni  na drugima! Ostanimo u svojim domovima, u molitvi jedni za druge!❤

www.tomislavnews.com/ Izvor: www.kapljubavi.com