oglas

FOTO/HELEN DORON ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA: Svjetski lider u podučavanju engleskog jezika

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Helen Doron škola engleskog jezika već desetljećima postavlja standarde u obrazovanju diljem svijeta, pružajući djeci jedinstvenu priliku za učenje engleskog jezika u pozitivnom i zabavnom okruženju.

Kroz metodu koja se temelji na prirodnom usvajanju jezika, djeca od najranije dobi pa sve do tinejdžerskih godina stječu znanje engleskog jezika na način koji je sličan usvajanju materinskog jezika – bez naglaska na gramatička pravila, već kroz igru, pjesmu i aktivno korištenje jezika.

Metoda koja potiče prirodni potencijal

Helen Doron metoda prepoznata je i priznata širom svijeta zbog svoje učinkovitosti i pristupa koji stavlja dijete u središte procesa učenja. Ova metoda omogućava djeci u Tomislavgradu, kao i diljem svijeta, da usvoje engleski jezik na jednostavan, brz i lak način, razvijajući pritom samopouzdanje i ljubav prema jeziku. Djeca se kroz ovu metodu podučavaju od 3 do 19 godina starosti, a svaki sat provodi se isključivo na engleskom jeziku, što dodatno potiče aktivno korištenje jezika od samog početka.


Kvalificirani učitelji i personalizirani pristup

U Helen Doron školi, visoko kvalificirani učitelji prolaze dodatne edukacije kako bi djeci prenijeli znanje koristeći Helen Doron metodu. S obzirom na to da se grupe sastoje od maksimalno 8 djece, svaki polaznik dobiva pažnju i podršku potrebnu za optimalan razvoj jezičnih vještina. Nastavni materijali pažljivo su prilagođeni svakoj dobnoj skupini, a tečajevi se kontinuirano unaprjeđuju kako bi zadovoljili potrebe i interese djece.

Poseban dio našeg programa je Kangi Club – interaktivni edukativni portal koji djeca mogu koristiti kod kuće, čime se dodatno osnažuje proces učenja kroz zabavu i igru. U Helen Doron školi nema tradicionalnog ocjenjivanja – greške se ispravljaju na pozitivan način kako bi djeca razvijala samopouzdanje i zadržala motivaciju za učenje.

Učenje bez straha

Jedna od najvećih prednosti Helen Doron metode je činjenica da djeca s nama počinju aktivno koristiti engleski jezik bez straha i zadrške. Kroz pažljivo osmišljene aktivnosti i poticajno okruženje, djeca prirodno prevladavaju jezične barijere, učeći kroz igru i interakciju s vršnjacima. Bez pritiska i straha od pogrešaka, svaki mali korak naprijed postaje veliki uspjeh, a engleski jezik postaje prirodan dio njihovog svakodnevnog života.

Uspjeh naših učenika

Na kraju svake školske godine, učenici Helen Doron škole imaju priliku pokazati svoje znanje na Cambridge ispitima. Ove godine, posebno smo ponosni na naše učenike koji su polagali razine A2 do čak C1 rezultata, nakon 5 godina učenja s nama. Ovaj izvanredan rezultat potvrđuje kvalitetu našeg rada i predanost naših učenika.

Povezivanje učenja s aktivnim životom

Osim jezičnih vještina, u Helen Doron školi potičemo cjelokupni razvoj djeteta. U okviru kampanje „Mladi heroji u pokretu“ podizali smo svijest o važnosti kretanja i sporta, organizirajući sportski dan za svu djecu. Aktivnosti na otvorenom i zajedništvo koje smo stvorili dodatno su obogatile iskustvo naših učenika.

Kao nagradu za trud i marljivost tijekom cijele godine, naše tinejdžere poveli smo na nezaboravno putovanje u London. Ovaj izlet bio je prilika da djeca iz prve ruke iskuse kulturu i jezik koji su marljivo učili, što je dodatno motiviralo njihovo učenje.

Prijave za novu školsku godinu

Upisi za novu školsku godinu u Helen Doron školi engleskog jezika su u tijeku! Također, nudimo besplatne ogledne sate kako biste se uvjerili u kvalitetu našeg programa i odlučili se za najbolju budućnost vašeg djeteta. Javite nam se i osigurajte svoje mjesto u grupi!

Za više informacija, posjetite našu školu ili nas kontaktirajte na broj telefona 063 277772.

www.tomislavnews.com/Promo tekst